Skip links

Andere branches

Herken je dit?

De groeiende hoeveelheid klantdata door nieuwe technologieën en kanalen biedt kansen, maar leidt ook tot een overvloed aan oninteressante communicatie. Dit creëert uitdagingen voor veel organisaties:

Onze bewezen oplossingen voor jouw vragen
We hebben sinds 2013 hier heel veel bedrijven en organisaties mee geholpen. En doen dat veel in de andere branches die we op onze site noemen, maar eigenlijk voor elke organisatie die ons vertrouwt en onze hulp daarbij kan gebruiken. Zo hebben we organisaties in onderwijs, (semi-)overheid en financial services en pharma ondersteund zoals NIMA, Netspar, BNP Paribas en Sandoz Nederland. Onder één voorwaarde: het senior management is ervan overtuigd dat vanuit de eindklant denken en werken de basis moet zijn om te verbeteren: in Purpose, in behandeling van de eigen mensen (People), in resultaat (Profit) en in impact op de Planet.
- Waar te beginnen?
- Hoe klantdata in één database of CDP te brengen?
- Hoe kun je grip krijgen op klantgedrag en wensen?
- Hoe kan ik factoren voor tevredenheid, herhaalaankopen, of klantverlies begrijpen?
- En geautomatiseerd inhaken op klantgedrag zonder extra kosten?

Praktische resultaten zonder overdaad aan middelen

Wij leveren oplossingen zonder overbodige tools, specialisten en budget. We helpen prioriteiten te bepalen, een klantdatastrategie te ontwikkelen die intern gedragen wordt, het juiste dataplatform te selecteren, en BI- en marketing automation oplossingen te integreren. Resultaat? Betere inzichten, tijdsbesparing, en snellere verbetering van de klantervaring, van klantretentie en -communicatie.

Ontdek onze aanpak

Welke vragen heb jij over de inzet van data binnen jullie bedrijf or organisatie? Over onze ervaring en ideeën om jullie data beter voor jullie te laten werken? Ben je benieuwd waarom onze aanpak zo goed werkt? Neem vrijblijvend contact op: klik hieronder en plan direct een kort kennismakingsgesprek in of stuur ons een bericht: we maken graag tijd voor je vrij!